Gutentor Advanced Text

Tisztelt Szülők!

A Kormány az óvodás és iskolás gyermekeket nevelő családok helyzetének megkönnyítése érdekében úgy döntött, hogy a szülők igénye és kérelme alapján BIZTOSÍTANI KELL A GYERMEKFELÜGYELETET (17/2021 (III.5) EMMI határozat 6. pontját dr. Kásler Miklós a 18/2021 (III.6) EMMI határozata alapján visszavonta).
Mivel a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása, kérem, hogy a gyermekfelügyeletet valóban csak a legszükségesebb esetekben vegyék igénybe. A gyermekfelügyelet során az intézményben lévő gyermekek étkeztetését a szokott módon szervezzük.
Kérjük a szülőket, hogy a
gyermekfelügyelet iránti kérelmüket az iskola email címére (kisbajcsiiskola@gmail.com) vagy KRETA üzenetben az intézményvezető részére legkésőbb 2021. 03.07. 20 óráig küldjék meg! Kérem, indokolják a igénylés okát, valamint jelezzék, hogy mely napokon és milyen időtartamban kérik a felügyeletet.
A gyermekfelügyeletet csak egészséges gyermek veheti igénybe! Akinek a családjában a fertőzöttség gyanúja felmerül, kérem, ne hozza gyermekét! Vigyázzunk egymásra!
Megértésüket köszönöm!
Takács-Babos Judit
intézményvezető

Leave a Comment